2014. okt 19.

Norbi Update - TOP 10 - 2014.

írta: FogyasztóTájékoztató
Norbi Update - TOP 10 - 2014.

Schobert Norbi neve talán már teljesen egybeforrt a fogyással, a szénhidrát csökkentett termékekkel, a fitnessel és az egészséges életmóddal. Az ő saját márkája az update, ami ezeket a fenti termékeket sorolja magában.

Mi arra vállalkoztunk, hogy 50 norbi update termék közül kiválasztjuk a TOP 10-et!

Lássuk a végeredményt!

 

10. hely: Gyömbér ízű szénsavas üdítő - 500 ml - 199 Ft

 

A gyömbéres ital még épphogy belefért a rangsorba. Kellemes íze van, hasonlít a Coca Cola által gyártott verzióra, viszont kevesebb mesterséges anyagot tartalmaz és cukrot egyáltalán nem. Ami még jobb, hogy az ára sem tér el különösebben a Coca Colás verzióétól! 

 

9. hely: Szárított naranccsal dúsított étcsokoládé édesítőszerekkel

 

A 9. hely azért már rendesen benne van a rangsorban. A csokoládé valódi étcsokoládé, a narancs is kellemes. Édesszájú fogyni vágyó embereknek a legjobb választás. Minden kóstoló szerint megéri az árát!

 

8. hely: Almás fahéjas müzliszelet

 

A müzlin nem látszik és nem is érződik semmi különbség a "nem fogyókúrás" verziókhoz képest. Az ára se tér el különösebben a piacon található többi ilyen müzlitől. Bátran ajánljuk!

 

7. hely: Ice tea citromos 500 ml

Kellemesen citromos íz, hideg volt a kóstoláskor. Nagyon élvezetes, a színe pedig nem természetellenes. Árában ugyan különbözik egy kicsit a másikaktól, de ezek fogyni vágyók számára lettek kitalálva, és nem kötelező megvenni. Ennek ellenére ajánljuk!

 

6. hely: Marcipán golyóbis

Cukrot nem tartalmaz, annál nagyobb élvezettel eszi az ember, hiszen nem kell aggódni, hogy megviseli az alkatunkat. Jó kis termék!

 

5. hely: Glutén mentes rövid makaróni tészta

Őt már a kóstolás elején feltettük főni. Amikor megfőtt (nem igényel több időt normál társainál) mindenki megkóstolta, nem éreztünk különbséget, persze az egész különbözik a normál társaitól, hiszen ez glutén mentes! Fogyni vágyóknak, akik szeretik az olasz kajákat, bátran ajánlom!

4. hely: Norbi update majonéz

Ő már túllépte a felezővonalat, nem csoda, 4. helyen végzett. Virslivel és magában is kóstoltuk, íze hajaz a Globus-fajtára, de ez nem tartalmaz cukrot. Megéri, mivel elég sokáig elég.

3. hely: Majonézes asztali torma 200 g

Ő már dobogós, kellemes csalódást okozott. A torma ízét lágyítja a majonéz, ami így akár önmagában is finom. Nem tartalmaz cukrot és nincs sok ismeretlen nevű anyag se a címkén. Finom! 

 

2. hely: Csokoládés pudingpor

 

Pudingporok között szerintem még a legmárkásabbakat is körözi! Nem csoda hát, hogy a 2. helyen végzett. Kitűnő édesség a fogyni vágyóknak! Lehető legjobb szívvel ajánlom!

 

1. hely: Update1 csokoládés puding

 

Ez a termék az 1. helyet kapta nálunk. Érezni lehet a csokoládé ízt, nagyon lágy és kellemes. Ami a legjobb, az az, hogy igazi tejszínhabot tartalmaz, ellentétben a többi boltban kaphatóval, amin növényi hab van. Az ára teljesen korrekt, mindenkinek kötelező! :)

 

Sokan azt gondolják, hogy az update termékcsalád drága, de azért nézzünk a dolgok mögé! Kicsit segítünk eligazodni közöttük!

Szólj hozzá